Activiteitencommissie (AC)

De AC bestaat uit 13 ouders, die zich graag inzetten voor alle niet aan onderwijs gerelateerde activiteiten van onze school. Er wordt op school immers veel meer gedaan dan alleen lesgegeven. Elk jaar organiseert het lerarenteam samen met de AC een aantal buitenschoolse activiteiten zoals sinterklaas- en kerstviering, Schoofkamp en natte sportdag. De organisatie en uitvoering van al deze activiteiten is onmogelijk zonder de hulp van ouders. In de eerste plaats zijn dat de AC-leden, maar voor de grotere evenementen wordt ook regelmatig een beroep gedaan op de andere ouders.

Na elke zomervakantie treden de langst zittende leden af, om plaats te maken voor nieuwe. Wilt u lid worden? Let dan goed op de aanmeldingsbrief die u tegen het einde van het schooljaar ontvangt. Hebt u nog vragen, neem dan gerust contact op met een van de leden.

De huidige leden van de activiteitencommissie zijn:

Voorzitter: Marieke van Beek
Penningmeester: Marieke Kemp / Tom Jansen